Qui som?

HISTÒRIA

Èlia Canina va néixer a Barcelona l’any 2006, oferint serveis exclusivament per a gossos, però amb el temps ha anat creixent i desenvolupant-se fins arribar a l’actualitat.

En aquests moments s’ofereixen serveis per a tot tipus d’animals (gossos, gats, altres mamífers i exòtics) i el projecte segueix creixent, ampliant expectatives.

Contacte:

Targeta de visita Èlia Canina
605361110
elia.canina@gmail.com


FILOSOFIA

A Èlia Canina  ens interessa el benestar dels animals i la conservació de la natura, per la qual cosa no només oferim serveis de petsitter sinó que també promovem la tinença responsable d’animals de companyia i l’adopció dels mateixos. Tot i que semblin conceptes allunyats, van molt lligats, ja que la tinença irresponsable té un impacte negatiu directe a la fauna urbana i l’entorn.

A més, pensem que un entorn cooperatiu és millor que un de competitiu, per tant ens oferim per a col·laborar amb altres professionals del sector.


PROMOTORA: Èlia Vives Gadea

foto_carnet

El projecte va néixer mentre Èlia es titulava en Educació Canina: Obediència Bàsica a IDEA (Institut d’Estudis Aplicats).

Actualment és l’única promotora del projecte i està treballant per a formalitzar-lo. 

Des de petita és una apassionada dels animals i la natura, ha col·laborat amb l’Associació El Jardinet dels Gats i ha realitzat diversos cursos. A més, és Tècnica Superior en Educació i Control Ambiental i té dos cursos finalitzats del Grau de Biologia.

Contacte:
Linkedin
Blog
eliavives@hotmail.com