Qui som?

HISTÒRIA

Èlia Canina va néixer a Barcelona l’any 2006, oferint serveis exclusivament per a gossos, però amb el temps ha anat creixent i desenvolupant-se fins arribar a l’actualitat.

En aquests moments s’ofereixen serveis de petsitter per a tot tipus d’animals (gossos, gats, altres mamífers i exòtics), però a més, el projecte es vol convertir en una eina per a promoure la tinença responsable i donar a conèixer la fauna urbana existent a la ciutat de Barcelona i la importància de preservar-la.

Fauna urbana i tinença responsable són dos conceptes que van de la mà, ja que la tinença irresponsable té un impacte negatiu directe en la fauna urbana i l’entorn.

Contacte:

Targeta de visita Èlia Canina
605361110
elia.canina@gmail.com


VALORS

A Èlia Canina ens interessa el benestar dels animals i la conservació de la natura, per la qual cosa no només oferim serveis de petsitter sinó que també promovem la tinença responsable d’animals de companyia i l’adopció dels mateixos.

A més, pensem que un entorn cooperatiu és millor que un de competitiu, per tant ens oferim per a col·laborar amb altres professionals del sector.


PROMOTORA: Èlia Vives Gadea

Foto 2020

Èlia és Tècnica Superior en Educació i Control Ambiental especialista en participació ciutadana, biodiversitat i sostenibilitat. Ha estat vinculada al món de les protectores, sent voluntària de l’Associació El Jardinet dels Gats durant 3 anys i té la titulació d’Educació Canina: Obediència Bàsica per IDEA (Institut d’Estudis Aplicats).

Actualment és l’única promotora del projecte. 

Des de petita és una apassionada dels animals i la natura. Actualment és voluntària de l’Associació SOS Priamates i treballa com a consultora i educadora ambiental.

Contacte:
Linkedin
Blog
eliavives@hotmail.com