Es busquen socis o sòcies!

ÈLIA CANINA és un projecte que vol promoure la tinença responsable d’animals, tant des de l’educació de la societat com oferint diversos serveis d’animals de companyia, passant per un seguit de serveis d’assessoria i acompanyament en l’adopció i la tinença responsable.

És un projecte sense formalitzar, però la seva promotora, Èlia Vives Gadea, porta treballant-hi i desenvolupant-lo des de 2006 i té una idea clara del camí que vol que segueixi el seu projecte, però ha arribat un punt que sola no pot continuar i necessita associar-se amb altres persones.

El projecte compta amb una clientela fidel i amb una demanda creixent, sobretot degut al boca-orella. A més, Èlia Vives Gadea té clara la missió, visió i valors del projecte i ha començat a redactar el pla d’empresa, tot i que en aquests moments està estancat per falta de temps.

Èlia Vives està buscant alguna persona interessada en sumar-se al projecte per a tirar-lo endavant, com a mínim algú que vulgui escoltar la seva proposta i a partir d’aquí continuar avançant per acabar de construir-lo. Evidentment, Èlia està oberta a sentir propostes de millora, escoltar diferents punts de vista i, si cal, remodelar el projecte per tal que s’ajusti a tot l’equip associatiu, sempre i quan es segueixi una línia molt semblant a la que ella té en ment en quant a valors i responsabilitat social corporativa. A partir d’aquí se li pot donar una nova forma.

Les persones interessades poden escriure un correu a elia.canina@gmail.com. S’agrairia un resum del perfil de la persona interessada i de la seva motivació per a unir-se al projecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s